KELDER PARADISO
verbouwing in Amsterdam

De kelder van Paradiso wordt 365 dagen per jaar intensief gebruikt, door medewerkers om te vergaderen of te lunchen, als artiestenfoyer en voor kleinere programma’s.

De inzet van deze verbouwing was de kelder een warmere uitstraling te geven en zo aantrekkelijker voor het publiek te maken, zowel als café om voor of na een concert iets te kunnen drinken als plek voor bandjes en nachtprogramma.

De metselwerk bogen zijn gereinigd en hebben hun oorspronkelijke uiterlijk terug gekregen. Het nieuwe plafond is opgebouwd uit eiken latten met daarboven een tweede geluidsabsorberend plafond waardoor de akoestiek aanzienlijk verbeterd is.
De combinatie van het metselwerk en het eiken met de cementgebonden gietvloer en de donkere kleuren geven het geheel een warme en robuuste uitstraling.
De materialisatie van de bar sluit hierbij aan en de hoge achterbar biedt ruimte aan het vernieuwde assortiment.

projecten
cultuur
kelder Paradiso
kelder Paradiso